GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Ercan Özkan Anaokulu

ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

NASA Sergisine düzenlendiğimiz gezide çocuklarımız uzayı keşfettiler.

May

Trafik Haftasında çocuklarımıza trafik bilinci kazandırmak amacıyla etkinlikler düzenlendi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.'' M.KEMAL ATATÜRK

Mrt

''Dünyaya bir iyilik / a favor to the world'' eTwinning projesi

Okul müdürümüz tarafından kuruculuğu yapılan ''Dünyaya bir iyilik / a favortotheworld'' eTwinning projesi; öğretmenlerin mesleki yeterliliklerinin ve becerilerinin gelişmesi, öğrencilere velilere doğa bilincinin kazandırılması, gözleme ve araştırmaya yönelik çalışmaların yapılması, ülkemizin eğitime katkı sağlamak ve kaliteyi arttırmak içinhazırlanmıştır. Kendisine ve proje ortaklarına başarılar diliyoruz.

Mrt

GAZİANTEP MEM VE GAZİANTEP GSB İŞBİRLİĞİ İLE HAZIRLANAN ''VELİ AKADEMİLERİ'' PROJESİ VELİLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİ İLE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

Çanakkale zaferimizin 107. yılı okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış oldukları programla kutlandı.

Öğrencilerimiz Çanakkale türküsünü söyledi ve şiirler okudular.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNDE OKULUMUZA İSMİNİ VEREN AZİZ ŞEHİDİMİZİN DEĞERLİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİK.