GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Ercan Özkan Anaokulu

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ

Ock

OAB Vadesiz Hesap Detay Bilgileri (2024-01-12)

Ock

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal GÜLİSTAN okulumuzu ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için kıymetli müdürümüze teşekkür ederiz..

Nis

OKULUMUZ BAHÇESİNİ AĞAÇLANDIRMA KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ YAPTIK

Ock

Okulumuz Öğretmenlerinden Emine KANUŞAĞI tarafından yürütülen ''Zeka Dünyamı Keşfediyorum/ I'm discovery my world intelligence'' projesi çocuklarımızın akıl ve zeka oyunları ile var olan zihinsel ve bilişsel yeteneklerini geliştirip yeni yetenekler kazanmasını hedeflemektedir. Kendisine ve proje ortaklarına başarılar diliyoruz.

Ara

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize Sıfır Atık Projesi ile ilgili  eğitim verilmiştir.

Ara

25 ARALIK GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.